Bel: 0495 450122 of stuur een e-mail: info@bonten-advies.nl

Jongen Financieel

Compleet Transparant

  • Bedrijfsorganisatie
  • Management Informatie Systemen – MIS
  • Administratie, budget, jaarrekening en fiscale zaken
  • Loonadministratie
  • Personeelsmanagement
  • Opleidingen
  • Begeleiding kleine bedrijven, startende ondernemingen, zzp’ers en particulieren
  • Begeleiding doorstartende ondernemingen, interim-opdrachten

Jongen Financieel

Onze onderneming is een jong bedrijf met een groot aantal disciplines onder één dak. Door uitgebreide kennis en ervaring in zowel het bedrijfsleven als de financiële dienstverlening, kunnen wij u een compleet pakket bieden, nauwkeurig aansluitend op de wensen binnen uw bedrijf. Vooral persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, ook buiten de reguliere kantooruren. Uw opdracht wordt kwalitatief, snel en accuraat uitgevoerd, direct en zonder onnodige bijkomstigheden. Heeft u vragen, dan zullen wij u spoedig helpen, zonder lange wachttijden. Wij werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven, open en zonder verrassingen achteraf. Jongen Financieel geeft u door de juiste informatie en adviezen, rust binnen uw organisatie.

Bedrijfsorganisatie

De organisatie van uw bedrijf is belangrijk voor het doen slagen van uw activiteiten. Jongen Financieel brengt u geen standaard verhaal, maar schrijft samen met u, een voor uw bedrijf doeltreffende bedrijfsstructuur. Deze transparante opzet geeft u een duidelijk beeld van de organisatie en de bedrijfsvoering binnen uw onderneming.

Management Informatie Systemen – MIS

Jongen Financieel is gespecialiseerd in diverse managementsystemen. Door middel van ons unieke en zelfontwikkelde managementsysteem MIS kunt u op een eenvoudige snelle manier periodiek zien hoe en op welke onderdelen uw bedrijf scoort en waar eventuele risico’s liggen of dreigen te ontstaan. Met recente cijfers uit uw boekhouding geeft dit systeem u de tools om te controleren en tijdig te corrigeren daar waar dit nodig is. Dit MIS-systeem is eenvoudig van opzet en een must voor iedere onderneming.

Administratie, budget, jaarrekening en fiscale zaken

Jongen Financieel werkt met een volledig geautomatiseerde administratie. Uw boekhouding kan compleet voor u verzorgd worden, maar het is ook mogelijk dat u uw eigen administratie voert. Waar nodig kunnen wij u ondersteunen met een interne opleiding computerboekhouden. Wij willen u graag helpen bij het opstellen van een passend bedrijfsbudget. Hierdoor is het mogelijk uw onderneming middels ons reeds genoemde MIS-systeem nog beter te coachen. Uiteraard verzorgen wij voor u de complete jaarrekening, de fiscale zaken en de aangifte bij de fiscus. Ook de contacten met derden, zoals banken, belastingdienst e.d., kunnen van u worden overgenomen.

Loonadministratie

Het is mogelijk om bij Jongen Financieel uw loonadministratie onder te brengen. Wij zorgen er voor dat de lonen en eventueel urenregistratie tijdig worden verwerkt, inclusief de daarbij behorende jaarafsluiting. Daarnaast verzorgen wij de informatie en aangifte naar de belastingdienst, pensioenfondsen, bedrijfsvereniging en andere instanties.

Personeelmanagement

Jongen Financieel heeft een Handboek Personeel ontwikkeld welk voldoet aan alle eisen binnen uw HR-activiteiten. Met behulp van dit Handboek Personeel, kunt u een doelgericht, eenduidig en duidelijk personeelsmanagement voeren in uw organisatie en naar uw werknemers. Zowel betreffende personeelsbeleid, werving & selectie of persoonlijke begeleiding van uw personeel.

Opleidingen

In overleg met u kunnen wij op het gebied van al onze disciplines doelgerichte opleidingen geven. Of het nu gaat over budgetteren, boekhouden, veiligheid e.d., wij geven opleidingen die volledig aansluiten aan de wensen en doelstellingen binnen uw bedrijf.

Begeleiding kleine bedrijven, startende ondernemingen, zzp’ers en particulieren:

Ons kantoor zal u continu blijven adviseren rekening houdend met de huidige wet- en regelgeving, en rekening houdend met de fiscale mogelijkheden. Altijd adviserend vanuit het belang van u als klant.

Voor particulieren verzorgen wij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Tevens kunnen wij u bijstaan in de toeslagen waar u mogelijk recht op heeft.

Begeleiding doorstartende ondernemingen, interim-opdrachten:

Ons kantoor is gespecialiseerd in de begeleiding van doorstartende ondernemingen. Door middel van een maatwerk interim-opdracht (her)structureren wij uw onderneming met als doel: een goed renderende organisatie. Na afloop van de interim-opdracht zal een evaluatie volgen, waarna aan mogelijke vervolgopdrachten of continu-begeleiding vorm kan worden gegeven.

Prijsafspraken

Zoals reeds aangegeven bieden wij u een transparante werkwijze met aantrekkelijke tarieven en/of (jaar)prijsafspraken, zonder verrassingen achteraf. Indien u gebruik wenst te maken van meerdere diensten, kunnen wij u een zeer aantrekkelijk totaalpakket aanbieden. Afspraken zijn afspraken, daar houden wij ons aan!