Bel Weert: 0495 450122, Bel Roermond: 0475-400611 of stuur een e-mail: info@bonten-advies.nl

Arno Kursten

Arno Kursten

Ik ben mijn carrière begonnen in het bankwezen. Als o.a. kredietanalist heb ik veel ervaring opgedaan in de financieringswereld. Door aan de andere kant van de tafel te hebben gezeten lukt het mij de investeringswensen van ondernemers te vertalen naar de informatiebehoefte van de potentiele financier. Creativiteit en partijen bij elkaar te brengen zijn daarbij mede mijn taak, want de traditionele financiering via enkel de bank is tegenwoordig niet de enige optie.

Daarna ben ik 5 jaar werkzaam geweest bij een groot landelijk accountancykantoor. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in de functie van o.a. relatiebeheerder en teamleider en heb ik de studie tot AA-accountant met succes afgerond.

In oktober 2014 heb ik de overstap gemaakt naar Bonten Advies. Met mijn ervaring in de accountancy en het bankwezen ondersteun en adviseer ik ondernemers proactief op alle gebieden waar een ondernemer mee te maken krijgt. Toegankelijk voor en betrokken bij mijn klanten en transparant in afspraken kenmerken daarbij mijn werkwijze.

Vanaf 2018 ben ik als mede-eigenaar verbonden aan kantoor, waarmee een langgekoesterde ambitie uit is gekomen.