Bel Weert: 0495 450122, Bel Roermond: 0475-400611 of stuur een e-mail: info@bonten-advies.nl

Belastingzaken

Fiscale diensten

Bonten administratie, belastingen & advies geeft adviezen op alle fiscale terreinen en verzorgen de fiscale aangiftes voor de:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Successie en schenking(en)

Inkomstenbelasting

Wij verzorgen de belastingaangiften inkomstenbelasting voor ondernemers van “A” to “Z”. Dit is het traject van invullen, verzending tot definitieve afhandeling van de aangiften.

Omzetbelasting

Indien u uw administratie voor een deel zelf verricht, kun u de periodieke aangifte omzetbelasting en aangifte intracommunautaire prestaties door ons in laten vullen.

Loonheffingen

Na berekening van de aangifte loonheffingen krijgt u van ons ruim op tijd schriftelijk bericht van het te betalen bedrag, zodat u voldoende tijd heeft het bedrag aan de Belastingdienst over te maken.

Belastingcontroles

Ons kantoor kan u begeleiden bij mogelijke belastingcontroles waarbij de belastinginspecteur wordt uitgenodigd om de controle op ons kantoor uit te voeren. Zodoende kunnen wij de inspecteur bij vragen direct te woord staan en kunt u als ondernemer verder met uw dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming.

Fiscale advisering

Wij zullen u actief blijven adviseren op belastingwijzigingen en –besparingen. Continu beoordelen wij of er nieuwe mogelijkheden voor belastingbesparing voor u zijn ingevoerd. Een advisering op de diverse fiscale gebieden.