Bel Weert: 0495 450122, Bel Roermond: 0475-400611 of stuur een e-mail: info@bonten-advies.nl

Administratie

Om een juist beeld te krijgen en houden van het financiële reilen en zeilen van uw onderneming is het correct bijhouden van uw administratie van groot belang. Voor veel ondernemers is de administratieve verplichting een blok aan het been.
Bonten administratie, belastingen & advies staat u graag bij deze administratieve last uit handen te nemen. Dit biedt u de zekerheid dat uw zaken goed worden behartigd. Hierdoor krijgt u de ruimte die u nodig heeft om uw tijd en aandacht aan uw taak als ondernemer te besteden.

Afhankelijk van de wensen wordt vooraf met u besproken welk deel van uw administratie door ons wordt verzorgd. Het is mogelijk dat u door ons uw complete boekhouding laat verzorgen (grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc) of een gedeelte hiervan.

Het geven van administratieve begeleiding en ondersteuning

Vaak wil de partner van de ondernemer zijn of haar bijdrage leveren aan de dagelijkse uitoefening van het ondernemerschap. Het in eigen beheer verzorgen van de administratie is meestal de eerste stap; hierbij begeleiden en ondersteunen wij u.