Bel Weert: 0495 450122, Bel Roermond: 0475-400611 of stuur een e-mail: info@bonten-advies.nl

Door een goede strategie en het juiste advies uw organisatie in topconditie

Bonten administratie, belastingen & advies is een kleine, bevlogen speler in de markt van financiële dienstverlening. Met speciale aandacht voor de (startende) MKB-ondernemer, verenigingen en stichtingen. De combinatie van direct, persoonlijk contact, korte lijnen en flexibele inzetbaarheid heeft Bonten administratie, belastingen & advies inmiddels de reputatie verschaft van aangenaam betrokken.

Kort bij staan

Als vraagbaak en vertrouwenspersoon van ondernemers staan wij kort bij onze relaties. Niet alleen bij het uitzetten van een strategie om te komen tot betere resultaten. Ook proactief, wanneer u even ergens niet aan denkt en Bonten wel. Dat hoort er gewoon bij. Samen vooruitzien moet kunnen op elk gewenst, maar zeker ook op elk gedwongen moment.

Meer dan in de bedrijfsnaam staat

Waarvoor kunt u terecht bij Bonten administratie, belastingen & advies? Om te beginnen voor alles wat in de bedrijfsnaam staat. Dus voor reguliere werkzaamheden zoals het verzorgen van de financiele en de loonadministratie, het samenstellen van de jaarrekening en het afwikkelen van fiscale aangiften. Daarnaast voor uiteenlopende professionele ondersteuning, zoals begeleiding bij de start van een onderneming van:
A) het idee naar;
B) het ondernemingsplan tot;
C) de financieringsaanvraag.

Verenigingen van eigenaren (VVE) kunnen terecht voor het opstellen van de begroting, het voeren van de administratie en het controleren op nakoming van gemaakte afspraken. En uiteraard is iedere ondernemer altijd welkom met vragen over mogelijke vervolgstappen, voor doorgroeien, inkrimpen of stabiliseren.

Stap mee in ons netwerk

Als kleine zelfstandige generalist is Bonten administratie, belastingen & advies in staat de tarieven aantrekkelijk laag te houden. Bij een continu hoog kwaliteitsniveau. Dankzij een uitgebreid netwerk van professionals vraagt niemand vergeefs om advies. Elk voorkomend probleem vind via ons een oplossing. U krijgt dus altijd de service die uw situatie vereist. Aangenaam, vlot en betrouwbaar. Steeds onder onze persoonlijke en betrokken begeleiding.