Bel Weert: 0495 450122, Bel Roermond: 0475-400611 of stuur een e-mail: info@bonten-advies.nl

Bonten Advies neemt Able 2 Advise per 1 januari over

Bonten Advies neemt Able 2 Advise per 1 januari over

Administratie- en belastingadvieskantoor Able 2 Advise is per 1 januari overgenomen door Bonten Advies uit Weert.

Het kantoor van vader Paul van Dongen en zoon Niels aan het Kerkplein in Stramproy zal maart haar deuren sluiten. Niels zal zijn intrek nemen op het kantoor van Bonten Advies aan de Biest in Weert. Paul zal ondersteuning blijven bieden om de overgang zo soepel mogelijk voor de klanten te laten verlopen.

Rolf Bonten, Rob Jongen en Arno Kursten van Bonten Advies zijn erg blij met de overname: “Het type ondernemers dat klant is bij Able 2 Advise past goed bij onze eigen klanten en Niels is een aanwinst voor ons team. De relaties houden zo hun vertrouwde gezicht en kunnen meeliften op de kennis en ervaring van ons kantoor.”