Bel Weert: 0495 450122, Bel Roermond: 0475-400611 of stuur een e-mail: info@bonten-advies.nl

Vraag BTW uit andere EU-landen tijdig terug

Vraag BTW uit andere EU-landen tijdig terug

Als u in een ander EU-land BTW heeft betaald in 2015, dan heeft u tot 30 september 2016 de tijd deze terug te vragen. Het is sinds 2010 enkel mogelijk buitenlandse BTW terug te vragen via een speciaal elektronisch portaal van de Nederlandse Belastingdienst. Hiervoor dient u te beschikken over een inlogcode. Opgelet: dit is een andere inlogcode dan de code waarmee u op het reguliere gedeelte voor ondernemers op de website van de Belastingdienst inlogt. De code voor het terugvorderen van BTW kunt u op deze website aanvragen. De inloggevens ontvangt u binnen vier weken na aanvraag.

0 Reacties

Laat een reactie achter